By: asmadz Gallery

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Sunday, 28-Nov-2004 00:00 Email | Share | Bookmark
Konvoi Majlis Perkahwinan Mazuina & Aidy dan Jln-jln raye...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Quote:
Rombongan di mulakan dengan 2 buah kenderaan bergerak dari rumah Jah&Zahan, kete kitorang (aku, hubby, amirul, pruzz & yati), kete due (Jah, Zahan, Zar). Gerak ke rumah Win, uhuh... sesampai aje hujan turun dengan lebatnye. Dok beratur plak dalam balai makan tuh.. hhehhehe.. Pengantin lelaki (Aidy) smpi pun di sambut ngan payung dlm hujan lebat. Alhamdulillah, hujan reda 1/2 jam pastu.. dptla diorang (Mazuina & Aidy) bersanding pastu kitorang pun dpt makan dgn sedap & jayanye..

Balik plak.. rombongan kami diteruskan lagi..(huih panjang lagi perjalanan nih).. singgah sebentar di R&R Seremban, solat dan terus ke rumah Armizy. Sampai kat tol kajang.. waduhhhhh.. lama gile que nak sampai ke kaunter bayar.. isk isk.. .Kete jah&Zahan lps dah.. diorang ada Touch&Go. Hmmp......

Sampai rumah mizy, kena jamu ngan mee & mihoon.. sedap sedapp.. yum yumm. Amirul sempat mandi / salin pampers / tido... hehehhehe... Tunggu ketibaan bebudak balik dari kelas MBA. lama gile menunggu.. bebudak nih (Fami, Zarid, Munir, Niza, Halim, Sham, Ain, Sam... ) sampai.. mkn sat.. gerak plak ke rumah Yati&Pruzz. Makan-makan rehat sat, semayang asar/maghrib.. sambung lg ke rumah Jah&Zahan (hentian terakhir).. kol 9pm.. ok abess dah.. balik balik..huhh huh..


Quote:
sori ada gamba kena impose sket (edited) image exposure die gelap..err.. tak set bebetul camera ari tuh.. mane mana yang kelam tuh.. kena di brightkan agar nampak muke seko seko.. eehehehe..


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net